Prep time
10 mins
Cook time
10 mins
Total time
20 mins
Serves: 16
Ingredients
3 medjool dates, pits removed (52 grams)
2 ripe bananas (178 grams)
1/2 cup of almond butter (120 grams)
1 egg (58 grams)
1/2 teaspoon lemon extract (or vanilla extract)
1/2 teaspoon nutmeg
1/4 teaspoon ground cloves
1/2 teaspoon baking soda
1/2 cup crushed pecans (50 grams)
Instructions
Preheat your oven to 350 Degrees Fahrenheit (177 Celsius)
Add your dates to a food processor and pulse until finely chopped
Add your bananas, almond butter, egg, and lemon extract and process until you have a smooth batter with minimal chunks
Add your nutmeg, cloves, baking soda and crushed pecans and mix one final time ensuring an even distribution of ingredients
Use a medium cookie scoop and scoop the batter onto a parchment paper lined baking sheet leaving room for them to spread
Bake for 10-12 minutes or until golden brown on the bottom
Remove from the oven and let cool
Notes
These cookies are supposed to be chewy and cake like as that is what I was going for. Your batter will be slightly runny but will still bake.
Quoi qu'il en soit, je me demande tout le temps sur ce que les gens peuvent faire ou manger pour le petit déjeuner en plus des oeufs qu'ils peuvent saisir et aller. Honnêtement, cela sonne comme un ordre grand maintenant que j'ai lu dessus mais que vous n'ayez pas peur. Je dis normalement aux gens de faire ma banane pain et congeler, transformer en crêpes et congelez-les ou même faire des gaufres hors d'eux pour saisir, griller et aller. Normalement, je ne mange pas le petit déjeuner, mais quand je fais c'est café pare-balles et maintenant j'ai quelque chose à tremper dedans. Ces cookies sont simples et faciles à préparer à l'avance. Jeter du beurre d'amande entre eux et faire un sandwich, mais ne soyez pas en colère contre moi lorsque vous devenir accro. Je ne vous garder plus, aller Enfourchez votre cuisson au four et déguster.
Source: http://civilizedcavemancooking.com/grain-free-goodies/almond-butter-banana-cookies/
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